Junior Engineer

Youmatch Recruitment is de specialist in het bemiddelen van midden- en hogerkader personeel binnen de techniek. Voor een partner zijn wij opzoek naar een Junior Engineer.

Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

Als Engineer ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de verkregen informatie naar projectspecificaties, het calculeren en opstellen van offertes en engineeringdocumenten voor elektra (LS/MS) en gas (LD/HD) projecten.

Na akkoord van de klant start je zelfstandig het project op. Je zorgt voor een definitief ontwerp en de voortdurende afstemming met de interne en externe partijen. Je zorgt voor draagvlak bij de betrokken uitvoerder en accountmanager met betrekking tot het conceptontwerp (zowel technisch als financieel). Verder ben je verantwoordelijk voor het opstellen van voor- en nacalculaties en het tijdig gereed zijn van de voorbereidende werkzaamheden. Je levert een bijdrage aan innovatieve technische oplossingen. Je bent proactief betrokken bij de werkgroepen ter bevordering van kwaliteit en efficiency en je hanteert een commerciële aanpak.

Wij zoeken:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau in de richting van Elektrotechniek
  • Je hebt kennis van voorschriften, normen en regelgeving ten aanzien van de middenspannings-, gas- en meettechniek
  • Je hebt ervaring met projectvoorbereiding en projectbeheersing
  • Je hebt kennis van ondergrondse infrastructuren, kabels en leidingen
  • Je beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden voor het onderhouden van contacten binnen en buiten de organisatie
  • Je beschikt over sociale vaardigheden voor adviseren, coördineren en afstemmen van de hoofdactiviteiten met klanten en de interne organisatie

Soort dienstverband: Voltijd

Vereiste opleiding:

  • Bachelor

 

Herkent u zichzelf hierin? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

logo-youmatch-liggend

 

Solliciteer!

  • Sleep bestanden hierheen of
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *